objavi na
pozareport.si

Nedelja, 15. November 2020 ob 19:00

Igralka ne zmore več, zmešalo se ji bo, ker otroci niso v šoli, ampak doma
ZVEZDE & IZJAVE

Odpri galerijo

Ana Dolinar (vir: Facebook)

"Priznam. NE ZMOREM!!! Ne zmorem. Faza "zmešalo se mi BO" je že zdavnaj mimo. Meša se mi ZDAJ. In govorim samo o vsakodnevnih obveznostih.

Kakršenkoli self care/self love je itak high class privilegij. Moje delo pa očitno tudi. Lahko hodim z njimi na sprehode, kuham blatne juhice, zasledujem lisico, izdelujem plakate, jim berem, jih poslušam, ko berejo, se igram družabne igre, z njimi pečem, organiziram plesne popoldneve in filmske večere, kurim ogenj, se z njimi smejem, jočem, crkljam, igram, opazujem, kuham kakav ...

Vse to lahko počnem! Ne bom pa dopustila, da se moj odnos z njimi začne krhat, zato ker mi je država naložila še eno službo! Ne bom. Moje duševno zdravje in naši odnosi so mi veliko bolj pomembni od tega ali bo moj otrok znal večkratnike števila sedem naslednji teden ali naslednje leto! I don’t give a damn! Zato z naslednjim tednom dajem odpoved!!! Če je še kje mamica, ki se zlaže, da mora lulat, zato, da lahko trikrat vdihne, vedi da NISI SAMA!!! ..." (vir: Facebook – Žurnal24.si)

Ana Dolinar, igralka

(Ko beremo, da starši, v tem primeru znana igralka Ana Dolinar, kot da "ne prenesejo" lastnih otrok. In to celo tisti, torej Ana Dolinar, ki so se prej z njimi, od nosečnosti dalje, hvalili po tabloidih)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Dolinar

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Igralka ne zmore več, zmešalo se ji bo, ker otroci niso v šoli, ampak doma