objavi na
pozareport.si
#d81920
Zadnje objave
author profile
ZVEZDE & IZJAVE

Pet, 27. nov 2020 ob 06:00

Odpri galerijo

Tanja Fajon

"Medtem ko Tanja Fajon iz povsem prazne dvorane evropskega parlamenta sredi Bruslja brez maske prepričuje slovensko javnost, kako zelo hud problem je to, če je neka zasebna madžarska televizija TV2 ponudila največ denarja in za 4 milijone evrov kupila (Telekomov) zgubaški Planet TV, ji doma razpada lokalni teren (njene) stranke (Socialnih demokratov) ..." (vir: twitter)

Bojan Požar, ustanovitelj portala Požareport

(Ob odmevnem pismu Boruta Rojca, sina župana Ilirske Bistrice Emila Rojca, ki ga Fajonova meče iz stranke SD ...

Odprto pismo Boruta Rojca, sina župana Ilirske Bistrice Emila Rojca, ki ga Tanja Fajon meče ven iz stranke SD. (vir: Facebook) Odprto pismo Boruta Rojca, sina župana Ilirske Bistrice Emila Rojca, ki ga Tanja Fajon meče ven iz stranke SD. (vir: Facebook)

... in temu, kar Požarju pripovedujejo prijatelji in znanci iz stranke SD: "Bojan, razpad sistema je pri nas, namesto da bi se v miru pripravljali na redne volitve, se mal potuhnili, naredili kak kompromis, norimo s tem Jožetom Damijanom in KUL-om, čeprav je jasno, da iz tega ne bo nič. Kateri norec bi pa zdaj vlado prevzel in zakaj ...?!" Tanji Fajon se - kot vse kaže - dogaja teren stranke)

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter