objavi na
pozareport.si

Petek, 2. April 2021 ob 06:00

Janja Sluga zapustila SMC po diktatu potlačene želje iz otroštva - zaradi gnile primarne družine. Pa nič ne šteka.
ZVEZDE & IZJAVE

Odpri galerijo

Janja Sluga (foto: Bobo)

"Ženska (Janja Sluga; op. u.) ne ve, da se je popolnoma razgalila pred javnostjo*, ko je govorila o svojem otroštvu. Sedaj je popolnoma analizabilna. Vidim, da v resnici nič ne šteka. Svoji "družini" (SMC-ju) je obrnila hrbet, jo izdala - in to verjetno po diktatu svoje potlačene želje iz otroštva, da bi zapustila svojo "gnilo" primarno družino. Po podobni logiki menja stranke Jani Möderndorfer. In podobno simbolno zgodbo je iz otroštva prenesel na predsednikovanje vladi (posvojenec) Marjan Šarec. Ampak kdo bo štekal to mojo kvantno psihoanalizo. Bolje, da sem tiho." (vir: facebook)

Roman Vodeb, psihoanalitik in stalni komentator oddaje Faktor

(Glede na to, da je Janja Sluga, bivša poslanka SMC, zdaj vodja nepovezane poslanske skupine, doslej rušila že čisto vse, od Mira Cerarja do Marjana Šarca in Zdravka Počivalška, bi Vodebova psihoanaliza njene osebnosti znala biti še kako točna. Itak pa vemo, vse je v otroštvu ...)

* Med nedavnim intervjujem za revijo Reporter, ko je spregovorila o svojem otroštvu, na katerega političarka - žal - nima lepih spominov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janja Sluga

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Janja Sluga zapustila SMC po diktatu potlačene želje iz otroštva - zaradi gnile primarne družine. Pa nič ne šteka.