objavi na
pozareport.si

Torek, 7. September 2021 ob 06:00

Med Jenullom in Troho bistvenih razlik v resnici pač ni ...
ZVEZDE & IZJAVE

Odpri galerijo

Ladislav Troha ...

... in Janša Jenull (foto: Bobo) ... in Jaša Jenull (foto: Bobo)

"Kriteriji pač morajo veljati za vse enako in s Trohinimi 'uporniki' pač pristojni ne morejo ravnati drugače kot z Jenullovimi zgolj zato, ker so se prvi ugnezdili pod okni pisarn novinarjev nacionalne RTV in jim skačejo po živcih.

Prav tako nas ne sme čuditi, da so si Troha in njegovi po mesecih neuslišanih zahtev po medijski pozornosti vzeli pravico vstopiti v javni medij ter zahtevati medijski prostor zase – Jenullovim je namreč za podajanje njihovih sporočil v osrednjih informativnih oddajah odrejen že 73 petkov zapored. Troha verjetno ni edini, ki se sprašuje, zakaj eni ta privilegij imajo, drugim pa je kraten, medtem ko položnice za javno RTV plačujejo vsi enako ...

... Čeprav se najbrž vsi zavedamo, da med Ladislavom Troho in Jašo Jenullom v resnici ni kakšne bistvene razlike. Oba imata svojo predstavo o svetu, ki nima dosti veze z realnostjo: eden verjame, da virus ne obstaja, drugi pa, da živimo v diktatorskem režimu. Obema dol visi za epidemiološke omejitve. Oba menita, da jima prepričanje v lasten prav daje pravico, da s tem posiljujeta vse ljudi okoli sebe, četudi na nesramen in do okolice vsiljiv način. Oba se vidita kot izbranca s poslanstvom razsvetljevanja širših množic. In oba menita, da je policijska obravnava njunega početja refleks represivnega režima, uperjenega proti njuni resnici ..." (vir: Domovina.je)

Rok Čakš, odgovorni urednik portala Domovina.je

(O razlikah med Jašo Jenullom in Ladislavom Troho, ki jih v bistvu sploh ni ...)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jasa Jenull

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Med Jenullom in Troho bistvenih razlik v resnici pač ni ...