objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
ZVEZDE & IZJAVE

Sob, 21. nov 2020 ob 06:00

Odpri galerijo

Jože Damijan (foro: Bobo)

"Molimo, da bo Damijanu do božiča uspelo zbrati potrebnih 46 glasov za konstruktivno nezaupnico Janezu Janši." (vir: Mladina)

Mladina, tedenska revija

(Celo molijo?! Ja, #taklemamo)

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

borut rojc :

23.11.2020 08:43

Že njega dni, ko je očka jahal lesenega konja, je mamica malega Mirka učila o vladavini prava. To je nekaj, kar se ne maže na kruh, a vselej bo od tega imel ritko sito, na voljo polno privilegijev in bonitet, kjerkoli in kadarkoli. Ne bodi len, je Mirko začel živeti po mamičinih nasvetih v smislu, da vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje. V službenem času je odprl še dopoldansko obrt, predaval po šolah in vrtcih ter jih okradel še glede potnih stroškov. Zato Mirko nikoli ni dojel ustavne presoje oz. sodbe Ustavnega sodišča v prid možakarju v zelenem puloverju in odstopil kot predsednik vlade. Temu preprosto ni moglo biti tako, mamica ga je učila drugače. Če dvignem komentar na višji nivo, da ga bo razumel tudi doktor prava ; torej, če volitve l. 2014 zanj niso škandal in najtežja poškodba vladavine prava ( Dr. Rupel ), potem je Cerar ob teh volitvah ukradel tudi izobrazbo, pravzaprav je naziv doktorja prava kupil, morda mu je bil podarjen ob rojstnem dnevu. Človek ne razume osnovnih postulatov pojmovanja prava. Seveda, ni edini v tem pogledu. Nekateri privilegiranci režima, retardirani do te mere, da si umišljajo, da so nad zakoni in ustavo, lahko počnejo, kar se jim zahoče. Dobesedno. Njih roka pravice lahko doseže le na evropskih sodiščih in slovenskih parkiriščih. Vključno s Cerarjem. Ni mi jasno zgolj to, kako, da sta na črnem seznamu EU -ja, Poljska in Madžarska, ni pa tam Slovenije. Sramotil kot je državo sin telovadca in udbotožilke, suportiran iz enote murgelskega vrtca, ni še nihče doslej. Šarec ga ni presegel, ker raje ni šel preko Karavank. Pametno. S pijanko z RTV-ja sta najboljši par. Celo okužiti ne moreta eden drugega ; ona polna alkoholnih hlapov, on mentalno na ravni osnovnošolca.
Facebook
Twitter
Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
zvezdeizjave